Руските туроператори започнаха да отменят планираните за юли тази година екскурзии в

...
Руските туроператори започнаха да отменят планираните за юли тази година екскурзии в
Коментари Харесай

Руските туроператори отменят екскурзиите в чужбина за юли

Руските туроператори започнаха да анулират планираните за юли тази година екскурзии в чужбина, заяви Асоциацията на съветските туроператори (ATOR). " Туристическите оператори   не хранят големи надежди за възобновяване на интернационалния туризъм в близко бъдеще ", съобщи пред " Ехото на Москва " вицепрезидентът на ATOR Дмитрий Горин. 

По-специално екскурзиите в чужбина за месец юли анулират от ANEX Tour, PEGAS Touristik, TEZ Tour, Coral Travel и Intourist.

Броят на инфектираните с ковид, открити в Русия за предишните 24 часа, понижа на 6800. Денонощният приръст на случаите в страната слиза под 7000 за пръв път от 29 април, заяви ТАСС, като се базира на националния действен щаб за битка с инфекцията.
" Това са числа, доста приятни за нас, доста разчитаме наклонността да продължи през околните дни и седмици ", разяснява пред колегиума на здравното министерство вицепремиерът Татяна Голикова.
През изтеклото денонощие в Русия са регистрирани 176 смъртни случая измежду пациентите с ковид и общият брой на умрелите в страната към този момент е 8781, сочат данни на щаба.
Оздравелите за денонощието са 8988, а от началото на пандемията - общо 384 152
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР